11:00

IFK Åmål P03-04

Referat: IF Viken P03 - IFK Åmål P03-04

Borta derby
I derbyt borta mot Vikens 03 på Söndags förmiddagen startade Viken med ett snabt passningsspel och ett högt tempo och tog ledningen med 1-0 efter 5 minuters spel. IFK repade mod och jämnade ut spelet och tog över mer och mer av initiativet,detta medförde att Viken kom av sig och spelade mer och mer långa bollar upp i plan. Första perioden slutade 1-0.Match bilden var den samma i andra perioden och IFK skapade en hel del farliga chanser,men inget mål,andra perioden slutade 0-0.I tredje perioden var matchbilden densamma IFK hade spelet och hade flera skott som var nära att gå in,Viken fortsatte att spela på kontring. Efter 20 minuter slog Hassan en fin vänster hörna som Belal mötte med en perfekt nick! 1-1. i allra sista minuten kom Viken loss i en kontring som Qaiss stoppade med en perfekt brytning,men domaren dömde straff,mycket tveksamt.Viken slog in den och sedan var matchen slut,surt sa räven!
Stort beröm till hela laget som kämpade tappert hela matchen och var det spelförande laget i princip hela matchen,mycket bra gjort mot ett motstånd som är ett år äldre! Även ett stort tack till Jabr och Omed från P 02 som ställde upp och hjälpte oss mot ett äldre motstånd,proffsig inställning av båda och fint spel!!
Det enda negativa killar: Ni måste sluta fokusera på domar insatsen,detta tar bara fokus och energi ifrån ert eget spel!!!